Hálásak vagyunk, hogy megtisztelted szülinapi rendezvényünket a jelenléteddel 187 musik herunterladen!

Nagyon sokat jelent nekünk, hogy ilyen szép számmal eljöttetek. 

 

Az ünneplés jó hangulatához Te is kellettél zoom cloud!

Az előadóink, mint tapasztalhattad is, kiváló szakemberek, emellett pedig nagyon közvetlenek a kollégákkal, nem sajnálják átadni a tudásuk…

Mennyi minden történt… az elején rögtön vonatoztunk, hajóztunk és vigadtunk. Nézd meg az ünneplős videót! 


Egy friss, könnyű ébredés után Nada bemutatta Microblading technikáját, senki nem akart először kimenni szünetre, annyi érdekeset mondott új megvilágításban, hogy odaragasztotta a sminktetoválókat a székhez. 

Egy finom ebéd után Zsuzsi próbálta fenntartani a figyelmet és kivesézte a Li Aqua színeit, hogy magabiztosan vehesd le őket a polcodról text downloaden. Hárman nyertek pigmentet is, valaki elrejtette a székük alá.

Van, ám újdonság is how can I download photos from iphone!

MICRO-EDGE COLORS, egy sorozat kifejezetten mikroblading technikához kifejlesztve, hamarosan megtalálható a webshopban steam-client.

Dóri pedig egyedi, „Genuine Brows” szálazásával kápráztatott el bennünket, élő zenés kíséret mellett videos from facebook.

A szülinaphoz még egy apró, utó ajándékunk is van. 

NÉZD MEG!

Elfáradtál herunterladen? Zsong a fejed? Tömény volt ez a másfél nap…

Ha bármi észrevételed van a rendezvénnyel, az előadásokkal vagy a Li pigmentekkel vagy bármivel kapcsolatban, ne hezitálj, tudasd velünk, nekünk minden apróság számít youtub kostenlos herunterladen. Itt alább hozzászólásban máris megteheted!

Szívesen állunk Rendelkezésedre, várunk a zárt csoportunkban, és hamarosan egy újabb lehetőséggel keresünk meg, ami biztosan tetszeni fog pc spiele für kinder kostenlos downloaden.

 

Szakmai barátsággal,

Berényi Zsuzsa

és a Li Pigments csapata

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome. & GeekyCube.