A pandémia rendezte az elmúlt 2 hónapunk cselekményeit herunterladen.

Nem nagyon volt választási lehetőségünk, ez igen szokatlan a mi korunkban, a szabadságunk korlátozására a mi időnkben nem volt még eddig precedens herunterladen.

Ez a helyzet éppen derékba törte hőn szeretett kedvencünk, a Li Szülinap szervezését is.

Ebben az évben hihetetlen, de ÖTÖDIK alkalommal készülünk/készültünk egy olyan rendezvényt adni sminktetováló kolléganőinknek, amellyel a tanulás, újdonságok ismertetése mellet mindig is nagy hangsúlyt fektetünk az ünneplésre, ismerkedésre, barátkozásra ps3 spiele kostenlos downloaden legal.

Egy ilyen esemény pedig nem kis szervezést igényel….

 

Az ötös mérföldkő, és be kell valljuk, nagyon feltettük a mércét herunterladen.

 

Viszont a mostani helyzet és a bizonytalanság miatt nem fogunk szeptemberben ünnepelni flickr mehrere fotos herunterladen.

Nem tudunk számolni ugyanis az előadókkal, akik közt külföldi meghívottunk is lenne, és lássuk be, nincs meg az anyagi biztonságunk sem, hiszen majdnem 2 hónapig a legtöbbünknek ZÉRÓ bevétele volt how can I download itunes for free.

 

Mi úgy szeretnénk ünnepelni,

  • ha már minden biztonságos, jó lenne nem maszkban lenni és ha akarjuk, meg is ölelhessük egymást,

  • ha mindenki megengedheti magának anyagilag is újra azt, hogy eljöjjön egy olyan rendezvényre, ahol tanulhat, de ki is kapcsolódhat,

  • és ha nem kell kompromisszumokat kötnünk a meghívott előadók tekintetében sem, olyan programot állíthatunk össze, amit mi szeretnénk, nincs befolyásoló tényező, lezárt határ, stb app downloaden tv.

Egyet elárulok: MEGÉRI VÁRNI RÁ!

Az ötös szülinapunk hétországra szóló nagy mulatság lesz, olyan, amilyen még nem volt current hits for free!

Időpont: még bizonytalan, de valószínűbb a jövő év eleje herunterladen.

Helyszín: álomhelyszínünk megvan, persze meglepetés 🙂

Meghívott előadók: mi tudjuk, kit/kiket szeretnénk meghívni, szakmai és egyéb vonalon is instagram alte story herunterladen. Persze ez is meglepetés, és ezen a fronton nagy befolyásoló tényező lesz a határ, korlátozások, inkább kivárunk, de nem engedünk a huszonegyből 🙂

Ellátás: Ez nem is kérdés. Nekünk mindig a résztvevőink a legfontosabbak. Ha voltál már nálunk, akkor tudod, hogy mindig odafigyelünk a részletekre, szülinaphoz híven bőkezűen ajándékozunk, mindig van új és meghökkentő a tarsolyunkba, szeretünk meglepetést okozni, és imádnivalóak  vagyunk 🙂

Ha meg még nem voltál nálunk, akkor is biztosan hallottad a rendezvényünk jóhírét és a következőt biztosan nem szeretnéd kihagyni!

 

Amit tudunk ígérni jelen helyzetben:

  • Következő rendelésednél kérd ezt a csajos kis perselyt, amibe már most elkezdheted gyűjteni a részvételi díjhoz szükséges tőkét 🙂 Így nem lesz annyira megerőltető kiadás része, ha már meglesz a fix időpont, program.

  • Olyan eseményt szervezünk, aminek nem tudsz majd nemet mondani.Innovatív előadások, rengeteg újdonság, hasznos tartalom. És ha azt hiszed, a Gatsby Gálát nem lehet felülmúlni, akkor nagyon tévedsz….

  • Ha most, itt feliratkozol, akkor biztos lehetsz benne, hogy a nagyközönség előtt értesülsz legelőször a szülinap részleteiről. És ez persze még azért is jó, mert az elsőknek jár mindig a legnagyobb kedvezmény, a legtöbb extra, a legjobb minden 🙂

Iratkozz fel itt a szülinapi tudnivalókért: 

E-mail cím:*
Név:* 

 

 

Hamarosan hallasz felőlünk, a Li 5. szülinapjáról, alig várjuk, hogy újra belefoghassunk a szervezésbe, álmodozásba, megvalósításba!

Szakmai barátsággal ölel

Zsuzsa és a Li Pigments csapata.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome. & GeekyCube.