Manapság hihetetlen felkapott és népszerű a sminktetoválás. Úgy a kozmetikusok körében és a nők is egyre inkább a legjobb barátjuknak tekintik. Hatalmas fejlődésen ment keresztül, főleg az elmúlt 3-4 évben. Számos új technika jelent meg, mint a szemhéjsatírozás tetoválva, a mickrobalding szemöldöktetoválás vagy a 3D ajaksatírozás, hogy csak 1-1 dolgot említsek garageband download windows 7 deutsch kostenlos.

Amivel mindenképpen tisztában kellene lennie annak, aki sminktetováló vagy az szeretne lenni, hogy ez nem egy egyszerű szakma. Nem arról szól, hogy leülök és vonalakat húzok. Ez egy rendkívül felelősségteljes küldetés, hiszen, amit alkotunk az évekig megmarad az arcon windows 7 updates manuell herunterladen und installieren. Nem csak arról szól, hogy szépen tudunk-e sminkelni, hanem arról is, hogy azt amit tervezünk csinálunk esztétikus-e, illik-e a viselőjéhez és ha olyat kér a vendégünk, ami túl feltűnő vagy ízléstelen azt megalapozott szakmai érvekkel el tudjuk-e utasítani vagy rá tudjuk-e beszélni egy szebbre, jobbra.

Amit pályám során tapasztaltam, hogy hihetetlen magabiztosságot tudok adni sminktetoválással a nőknek. Számos, fantasztikus embert és történetet ismertem meg, amit én is tudtam egy kicsit formálni az alkotásommal virus zum downloaden.

Sok sminktetoválót ismerek, és sokan vannak, akik nem szokványos úton keresztül találkoztak a sminktetoválással és nem számítottak arra, hogy sminktetoválók lesznek. Az én történetem is hasonló…

…1996-ban, egy tengerparti nyaraláson láttam először „élőben” sminktetoválást. Furcsállottam, hogy a társaság egyik nő tagjának nem ázik le a sminkje, de nem mertem megkérdezni, milyen sminket használ… azután kiderült, hogy ami nem ázik le, az bizony sminktetoválás… és ez nagyon-nagyon tetszett alexa skills kostenlosen!  A lány barátnője, a kozmetikus, aki a sminktetoválásokat készítette, szintén ott nyaralt. A találkozásunkból barátság lett, majd 1997-ben elvégeztem nála egy sminktetováló tanfolyamot, ahol kiváló alapokat kaptam Szigeti Ági sminktetoválótól.

 

Az indulás nem volt zökkenőmentes…

 

Munkámhoz nagy segítség, hogy grafikusként végeztem, így a pontosság, precizitás és a színek használata nem jelent problémát…

…de bevallom, az indulás nem volt zökkenőmentes, hiszen ekkor még szinte csak  fekete szemöldököt és „csokis szájkontúrokat” készítettek a kozmetikusok, így nehéz volt betörni a szálazott szemöldökkel és a teljes ajaksatírozással – nem volt könnyű elhitetni, hogy egy sminktetoválás lehet szép és természetesebb hatású is maya kostenlos downloaden!

Természetesen ma már tudom, hogy az akkor készült vastag szálú, kerítés lécre emlékeztető szemöldöktetoválások ma már nem számítanak szépnek, de akkor igen is más volt és ez volt benne a lényeg, ezért keresték a nők.

sminktetovalas_regen

 

Folyamatosan tanulok

 

Szenvedélyesen szeretem a munkám, örökké hajt a tudásvágy, és hogy több, jobb lehessek stpo herunterladen. Ezért rendszeresen képzem magam hazai és nemzetközi sminktetováló tréningeken. Miután végig jártam a hazai képzéseket valahogy úgy éreztem még nagyon sok minden van, amit nem tudok és valami hiányzik, ezért elindultam, hogy új tudásra tegyek szert a nagyvilágban.

Berlin_sminktetovalo_konferencia_2012

Ezen a konferencián megnyílt előttem a sminktetoválók nemzetközi világa és utat nyitott a további, magasabb szintű fejlődéshez herunterladen.

17 országból kb. 200 sminktetováló vett részt a konferencián (kínaiak, mexikóiak, ausztrálok, japánok, románok…). Magyarországot egyedül képviseltem. Mai napig tartó, aktív szakmai barátságokat kötöttem. Rájöttem: bárhol tetoválj, ugyanazokkal az örömökkel és problémákkal találkozol play store herunterladen nicht möglich. Azóta számos képzésen vettem részt, amelyek mindig hatással voltak a szakmai fejlődésemre.

Machester_2013_Sminktetovalo_Mesterkepze

Ezeken a képzéseken nem mindig teljesen új technikát tanulok, hanem a meglévő tudásomat finomítom, és emelem egy “művészibb” szintre. Bennem minden ilyen alkalommal jobban összeállt a kép, hogy mi az picinek tűnő, ugyanakkor óriási plusz, amivel még egyedibbé, természetesebbé és különlegesebbé tudom tenni a munkáimat herunterladen. A mai napig rendszeresen gyakorlok: papíron színes ceruzával, bőrön és latexen pedig tetováló géppel. Hajt a kép, ami a fejemben van, hogy a kezemmel is meg tudjam valósítani. Rendkívül fontosnak tartom a gyakorlást és, hogy ez által pontosan összeálljon a fejemben pl. egy új szálrendezési technika mielőtt a vendégen élesben kipróbálnám herunterladen.

Sminktetovalo_Kepzes_Tallin_2014

Sminktetovalo_konferencia_Varso

Hivatás és oktatás

 

2014 év vége óta az amerikai Li Pigments magyarországi forgalmazója lettem, amely egy újabb mérföldkő szakmai fejlődésemben. A hazai sminktetoválókat segítem abban, hogy a legszebb kozmetikai tetoválásokat készíthessék. Célom, hogy örömmel, biztonsággal dolgozz.

Jelenleg nincsenek tervezett tanfolyamaink, ritkán és kizárólag egyéni tanítást vállalok, megkeresés útján, egyénileg vagy max 2 fő számára.

sminktetovaloi_tudas

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome. & GeekyCube.