Köszönjük, hogy jelentkeztél a képzésünkre!

Ezzel a döntéseddel tettél egy újabb lépést afelé, hogy szakmailag kikezdhetetlen és ismertebb lehess office 2013 professional plus.

Zúdítva fogod kapni az ötleteket, amelyekből ki tudod majd választani, melyiket is alkalmazd a saját vállalkozásodban.

 

A részletes programot később küldjük el, de addig is a 2 napos képzés összegzése dióhéjban:

  • Megmutatjuk, hogyan vidd az üzleted, milyen módon beszélj a vendégeddel, mit és hogyan kell tetoválás előtt és után a tudomására hoznod, hogy ne nyaggasson se előtte, se utána olyan kérdésekkel, amit már úgy is elmondtál neki aomei partition assistant lite herunterladen.
  • Bemutatjuk a rendszerünket, amit több év alatt alakítottunk ki és ami magától működik és visszahozza a vendégeinket, avagy hogyan automatizáltuk azt, h eljöjjenek frissítésre a régi vendégek musik gratis von youtube herunterladen.
  • Az sem titok hogyan értük kell, hogy betartsák az időpontokat a vendégek és miért nincs/minimális csak reklamáció?
  • Közösségi oldalak… megtanítjuk Neked az alapokat, hogyan kezdd el, mire van szükséged egy jó stratégia kialakításához, hogyan kovácsolj rajongótábort a közösségi oldalon, hogyan kommunikálj, mit adj a közönségednek, hogyan hirdethetsz jól condor app herunterladen.
  • Ha többen dolgoztok együtt megmutatjuk, hogyan építs és vezess egy jó csapatot, hogyan tudod szétosztani a feladatokat.
  • Annyi minden lesz, ha már néhány dolgon változtatsz és rendszerbe foglalod, akkor már megkönnyíted a saját életed downloading amazon music is not possible.

 

2 napos képzésünk 2016.szeptember 16-17-én Szegeden, a Mátrix Hotelben kerül megrendezésre.

A jó hírünk Számodra, hogy időben jelentkeztél, így Te a képzés helyszínén fogsz aludni is, és ezt grátisz biztosítjuk a Számodra ps4 spotify herunterladen. A szobák 2-, vagy 3 ágyasak, így biztosan kapsz majd szobatársat Magad mellé.

A képzés ideje alatt teljes ellátást biztosítunk, ami napközben frissítőket, aprósüteményt, mindkét nap ebédet, az első nap végén vacsorát és a második nap reggelén természetesen reggelit is tartalmaz avira downloaden kostenlos chip. Ha speciális táplálkozási igényed van, kérlek jelezd felénk!

 

Tennivalóid:

Hogy helyed bebiztosítsd, nincs más dolgod, mint  kifizetni a részvételi díjat icloud.com herunterladen.

Kérlek utalj át  98.900,- Ft + ÁFA-t, azaz brutto 125.605,- Ft-ot az Arckontúr Kft. bankszámlájára augusztus 20-ig command and conquer generäle herunterladen.

A számlaszám: 10300002-10632088-49020016

 

Azt is gondold át, mire lenne igazán szükséged, milyen álmaid vannak, amiket szeretnél megvalósítani samsung ringtone.

Ez az első lépés, hogy meg tudd Magadnak fogalmazni, hogy hová akarsz eljutni, mi a jövőképed a vállalkozásoddal kapcsolatban.

Részletes programmal, tudnivalókkal a képzés előtt fogunk megkeresni e-mailben és postai levél formájában is megkapod azokat.

Várunk Szegeden szeptember 16-án!

 

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome. & GeekyCube.