2020. tavasza és a COVID-19 miatti karantén életre keltette azt, amit már régóta terveztünk… de idő hiányában nem valósítottunk meg. 

Szerintem Te is vagy így

Marketing, szalonvezetés, célok meghatározása, áremelés, alkalmazott és új kolléganő felvétele, személyes márka, piackutatás, kampánytervezés kifejezetten szépségiparra szabva, gyakorlatiasan.

 

2 gomb ide: Program modulok >>ez a leírásra visz

Jelentkezem >>ez a feliratkozóra visz

 

Ésszerűsítsd a háttérmunkád, szervezd meg, hogy üzleted önjáró lehessen.

Vezess be új rendszereket, egyszerűsítsd a mindennapokat.

Alapozd meg a vevőszerzésed egy teljesen érthető és kivitelezhető marketinggel.

Végezz egyszerűen piackutatást, hogy tisztán lásd, mit szeretne a vendéged.

Tanuld meg a kampánytervezést termékre, szolgáltatásra, akciókra, szezonális ajánlatokra.

Építsd fel saját személyes márkád.

 

Ezek mind-mind olyan feladatok, amik a mindennapokban is feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy ne egy káosz legyen a szalonod és hogy folyamatosan vendéggel tudd megtölteni a naptáradat.

Hiszen Te nem csak kozmetikus, sminktetováló vagy, hanem üzletasszony, marketinges, értékesítő, asszisztens és saját kampánymenedzsered egy személyben.

Az is biztos, hogy ezek a feladatok csúsznak a mindennapi feladatok sorában, pedig ha ezek rendben lennének, nemhogy az idődet nem veszik el, de termelik is azt neked ajándékként.

Mindig ez van: NINCS RÁ IDŐ!

Ezért a hétköznapi, szaladgálós rutin egyszerűen a sarokba kényszeríti ezeket a teendőket, és sajnos azok ott is maradnak, és egy idő után tornyosulnak, nyomják Rád a terhet.

 

ADÓDOTT EZ A HELYZET, amely otthonra, parkolópályára kényszerítette a szolgáltatóipart.

 • Jelenleg nem tudsz, vagy csak keveset tudsz dolgozni.
 • Ha felszabadul újra az élet, vajon lesz vendéged?
 • Visszatérnek a régiek?
 • Tudsz majd gyorsan újakat verbuválni?
 • EGYÁLTALÁN LESZ BIZALOM???

Nehéz, és egyben szívszorító ebbe belegondolni is.

 

 

Mit tehetsz?

 

Egy dolgot biztosan nem tehetsz meg: nem teheted azt meg, hogy hátradőlsz, keseregsz és kivársz.

 

Úgy gondolom az élet most felnyitja a szemünk és ad egy nagy adag önismeretet.

Visszadob ránk egy jó nagy labdát, hívjuk lelkiismeret furdalásnak.

Mert abból mindenkinek van jó nagy adag. Hiszen semmire nincs időnk, azt mondjuk. Nincs időnk a szalonban a fejlesztésre, átszervezésre, felújításra, hiszen a napi mókuskerék felőröl.

Nincs időnk a gyerekre, családra, barátokra, Önmagunkra meg leginkább.

 

MOST VAN IDŐD!

HASZNÁLD KI!

És ezt az időt MOST mindenképpen arra kell szánni, hogy fejleszd Magad, a szalonod, felkészülj az újranyitásra és közben pótold azt, amivel el voltál maradva: rendszerezd Magad, a szalont, feladatokat, alkalmazottakat, stb.

 

 

 

Valahogy mindent elölről kell kezdeni.

És biztosan nem ugrik tele a naptárad sem olyan gyorsan, ha újra kinyílik a világ.

Az egyébként is jellemző, hogy ma már mindent másképp kell csinálni.

Régen, még a Social Media előtt, megvolt az az előnyünk, hogy az elégedett vendég simán ajánlott ismerőseinek, és szájról szájra terjedt jó hírünk, tehetségünk. Ma már ez sem így működik, sőt!

Számolj rá még egy fontos dolgot: BIZALMAT KELL ÚJRA ÉPÍTENI!

 

 

 

NEHÉZ A HELYZETE MINDENKINEK A SZAKMÁNKBAN.

Tudod ki fogja túlélni ezt a jelenlegi megtorpanást?

– Aki nem adja fel, nem dől hátra és nem csak siránkozik, hogy jaj, most mi lesz.

Aki felszívja magát és azt mondja: nem jó, ami van, de hozzuk ki belőle a legjobbat.

Aki azt mondja, ha már így alakult, akkor úgy hozzuk ki a helyzetből a legjobbat, hogy az üzletem javára váljon.

Aki felfogja, hogy a most megszerzett extra időt sem tévénézéssel, lakás csinosítással, főzőcskézéssel tölti.

– Aki fogja magát, és RENDBEHOZZA, FEJLESZTI AZ ÜZLETÉT.

Ha nem tudja, hogyan kell, utánajár, megtanulja.

 

 

 

 

 

Mi segítünk.

Ide kellene rövid bemutatkozás rólunk? Vagy egy olyan elválasztó kép ehelyett, ahol mi vagyunk, vagy te vagy? 

2016 szeptember közepén lezajlott az első olyan üzleti képzés Magyarországon, ami kifejezetten sminktetoválóknak szól, úgy, hogy mindenki számára világos, érthető és HASZNÁLHATÓ legyen.

Létrehoztunk egy olyan kiscsoportos, interaktív programot, ami abban nyújt segítséget, hogy az üzletedben rend legyen, tisztán lásd az operatív feladatokat, nyugodt és átlátható lehessen a háttér ahhoz, hogy kapkodás és nehézség nélkül tudj az alkotómunkádra koncentrálni nyitvatartási időben.

 

EZ A MI SIKERÜNK.

AZ ELMÚLT 4 ÉVBEN több, mint 50 fő, összesen 4 kiscsoportos képzés és számtalan privát 1 napos konzultáció keretében. 

Mi tudjuk, hogy mit adtunk át, és igaz az, hogy a tudás kincs.

Látjuk a kolléganők fejlődését.

Többen közülük azóta kolléganőket, asszisztenst alkalmaznak, oktatnak, terméket forgalmaznak. 

A sikerük kulcsa minden esetben saját maguk munkája, de tudjuk visszajelzéseikből, ajánlásaikból, hogy sok olyan dologban mertek nagyobbat meglépni, dönteni, tervezni, amelyekről képzéseinken szó esik.

Igen, büszkék vagyunk elért sikereikre, előrelépésükre, a kapcsolatunk sokukkal a mai napig olyan, hogy bátran kérnek újabb ötleteikhez tanácsot, támogatást.

 

És természetesen büszkék vagyunk arra, hogy segítségünkkel, tananyagunkkal nagyot léptek és elérik céljaik, vágyaik. 

 

A teljesség igénye nélkül képzésünk résztvevői, akikre borzasztóan büszkék vagyunk:

Balogh Zsófia, Feuerbach Angéla, Wolf Gina, Kovács-László Krisztina, Benedekné Szögedi Ágnes, Kővári Krisztina, Lukács Katalin, Zsibrita Lilla, Szigeti Ági, Tardi Bea, Varga Andrea, Matkovich Zsuzsa, Somodiné Albert Beáta, Pénzes Mona, Pisák Éva, Nemcsik Szilvia, Duró Maresz, Gajdár Mónika, Kiss Katalin Edina, Gócza Erzsébet, Juscsák Márta, Goike Anita, Bencsik Erika, Böczkös-Borsay Andrea, Vamberszki Krisztina, Nitsch Bettina, Herczeg-Siska Edina, Zámbóné Betty, Horváth Zsuzsa, Siklós Juli, László Mónika, Uzon Adrienn, Kaiser Nikoletta, Kesjár Edit, Kollár Andi, Mészáros Szilvia, Vörös Zsófia, Zolnai Annamária, Rádai Dalma, Pfister Katalin, Tóth-Irimiás Dalma, Sugár Zsanett, Szente Anikó, Zsivnovszki Anita, Kozik-Kovács Tünde, Valentini Fehér Marianna, stb., stb.

 

MOST TE JÖSSZ!

MOST NEKED SEGÍTÜNK!

MOST RAJTAD A SOR, HOGY ÚGY CSINÁLD TOVÁBB, AHOGY IGAZÁN SZERETNÉD!

 

 

5 napon keresztül kapod meg modulokban az infókat,

… mert…

 • Ez egy online képzés. Sokkal fárasztóbb tud lenni, mint egy kiscsoportos képzés, mert itt a helyzet sem hétköznapi, nem minden nap kell így figyelned, tanulnod, teljesen más, mint egy közvetlen személyes kontaktus.
 • Jó, hogy ha a témák külön-külön ülepednek le. És persze az is biztos, hogy mindene egyből el fogsz kezdeni dolgozni, hiszen meglátod majd azt, hogy a saját vállalkozásod tényleg a te kisbabád és egy kis odafigyeléssel nagyon szerethető kis üzletet varázsolhatsz belőle.
 • Ha úgy érzed, túl sok, ne válaszd az összes modult. Azokon veszel részt, ami érdekel, ami a Te vállalkozásodnak hasznos, fontos, szükségszerű. Viszont! MOST LEHET ELŐREGONDOLNI, van rá időd és lehet jövőképet tervezni, így én ajánlom Neked az összeset. 

 

 

Nem áltatlak, tömény lesz, de hidd el, nagyon érdekes is, rá fogsz jönni, hogy nem is annyira nehézkes egy jó stratégiát összehozni a jövőre nézve, hiszen mindennek a kulcsa Te vagy, és a profi munkáid, amit tudni kell megmutatni a világnak is.

 

 

Célok meghatározása:

Lehet, hogy állítasz Magad elé célokat, tervezel előre és próbálsz azok mentén dolgozni.

De adódik egy helyzet, mint a mostani, és ÚJRA KELL TERVEZNI.

Ez rugalmasságot igényel.

Adunk Neked támpontokat arra, hogy milyen módon tervezz, mi legyen az útvonal hozzá, és hogyan oldd meg, hogy véghez is vidd ezeket!

 

Marketing…

tudom, hogy sok mindenkit nem vonz a munkánknak ez a része, vagy úgy érzi, nincs érzéke hozzá és semmit nem tud róla. Már magától a marketing szótól kiveri a víz, fél tőle. Pedig nincs mit tenni, foglalkozni kell vele, különben nem tud a vállalkozásod fejlődni, előre lépni.

Megértelek, de ha megvannak az alapok, akkor nem is bonyolult, erre rá fogsz jönni a képzés végén. A tudásanyag, amit átadunk Neked , olyan sokrétű, ha már néhány részét elkezded használni, már akkor hatékonyabb lesz a szalonod és a vele járó háttérmunka.

Kérdezésre, számtalanszor kapjunk vendégeinktől azt a választ, hogy kutatnak, és persze az interneten nézelődnek, mindent alaposan összehasonlítanak, mielőtt döntenek 1-1 szalon/szakember mellett.

Először az interneten keresnek szakembert, azután érdeklődnek csak utána, hogy az ismerőseik közül tud-e valaki mondani bármit az illetőről.

Gondolj bele, Te is így teszel, ha pl. szállást keresel valahol, rögtön az internethez fordulsz és csak utána kérdezed meg az is merőseidet, hogy ismerik-e a helyet. Csökken a bizalom, nem hallgatunk senkire, csak magunk akarjuk a saját szemünkkel látott dolgokat elhinni, megtapasztalni.

Szerinted, most ez a helyzet mennyire fog erősödni? Ahonnan most a vendéged információt szerezhet BÁRMIRŐL, az az internet. 

Ezért fontos ismertté válni az éterben. Fontos ismertté válni a környékeden, méghozzá annyira, hogy ha azt a szót hallják, hogy kozmetika, sminktetoválás, arckezelés, akkor Te juss az eszükbe.

Most nem engedheted meg Magadnak, hogy ekkora kihagyás után ne Te juss az eszükbe, hanem mondjuk Katika három utcával feljebb, hiszen Ő folyamatosan jelen volt az éterben, és magához édesgette az egész környéket.

Fontos az, hogy hogyan szólítod meg a vendéged a kezelés előtt és után, milyen felvilágosítást adsz, és hogy mit tegyél, hogy emlékezetes maradj. Érezniük kell, hogy gondoskodsz róluk. Most jobban, mint bármikor! Hiszen ha már egyszer Neked szavaztak bizalmat, nem szabad hagyni, hogy azt más eltántorítsa.

És ezt MOST önjáróvá teheted.

Segítségünkkel kidolgozhatod a teljes rendszered a vendégszerzésre, folyamatos kapcsolattartásra, házirendre, utókövetésre, MINDENRE!

 

Kampánytervezés:

Hogyan add el hatékonyan a szolgáltatásod, ha van terméked, abból hogyan csinálj Magadnak hasznot, milyen ajánlatokat, akciókat, szezonalitást tudsz kihasználni, mivel tudsz újat, nem mindennapit adni a vendégednek?

Ezekre sorban, szakszerűen, kész tervekkel megerősítve kapsz választ tőlünk.

 

Piackutatás, konkurenciaelemzés:

Nehéz szavak, de a legfontosabbak lehetnek a jövőd szempontjából.

Leginkább most.

Most lesz egy olyan állapot, amit Te sem ismersz. Nem tudod, mit fognak gondolni a vendégeid erről a fennáló helyzetről, hogyan képzelik ők az életüket egy ekkora sokk után. Mire lesz majd igényük, vágyuk, hogyan férsz majd Te bele ebbe?

Menj elé, mérd fel az igényük, vágyuk, hiszen Neked ők a legfontosabbak.

Neked lehet a jövőre nézve stratégiád, terved, de ez semmit nem fog a konyhára hozni, nem lesz tele tőle a naptárad, ha azt nem tudod, hogy a vendéged mit akar.

Konkurencia? Tudni se akarsz róluk?

Lehet, hogy egyetértek Veled általában.

De nem most.

Most mindenképpen figyelned kell a környezetedre!

Ugyanis egy lesz a célotok: UGYANAZ A VENDÉG LESZ A CÉLOTOK.

DE!

Van pár trükk a tarsolyunkban, megmutatjuk mit fürkéssz náluk, mire figyelj és mindezek tudatában Te hogyan legyél más, jobb, sokkal jobb!

 

Szalon rendje, ÜZLETVEZETÉS:

Sokan küzdenek azzal, hogy már nem tudják egyedül ellátni a sok feladatot, ami a szakmai feladatokon kívül felszaporodik (vendégarchiválás, vendég fogadás, fotók kezelése, időpont egyeztetés, kampánykezelés, facebookozás stb.) .

Nos, most erre van időd, használd ki, tekintsd ajándéknak, hiszen a munkás mindennapokon nem kell emiatt időt elvenned a családtól, párodtól, Magadtól, MOST KELL EZEKET RENDBE SZEDNI, egyszerűsíteni, átgondolni!

Ebben olyan egyszerű protokollokkal fogunk Neked segíteni, hogy nem is gondolnád!

Azok a dolgok, amik eddig úgy érezted, csak az idődet veszik el, most egy átlátható, időben teljesen jól beosztható és élvezhető feladattá fognak válni, ne nevess ki, tényleg így lesz!

 

Asszisztens, munkatárs felvétele:

Jó lenne valakit felvenni segítségnek, de milyen feladatokat is lehetne rábízni és hogyan. És mennyibe is kerülne nekem?

Meghatároztuk, hogy milyen különböző feladatokat és hogyan érdemes átadni egy asszisztensnek, úgy, hogy pontosan, az első pillanattól tudja, hogy mi a dolga és azt hogyan kell elvégeznie.

Hogyan alakítsd ki, hogy a szalonodban mindenki „egyet mondjon” ugyanolyan hozzáállással és egy jó csapat vezetője lehess.

Tudjuk jól, hogy a szépségipar emberfüggő, vagyis mindenki Téged akar, Veled akarja megcsináltatni a kezelését, a sminktetoválását,  de már nem bírod a munkát és vállalhatatlanul hosszú az előjegyzésed.

Megmutatjuk a saját példánkon keresztül, hogy hogyan tudod elérni, hogy elfogadják és örömmel csináltassanak kezeléseket az új kolléganőddel is.

 

Lehet, hogy úgy gondolod, hogy ez pl. még nem a Te témád, főleg ebben a helyzetben ez nem is időszerű.

De hidd el, ez is eljön, kell majd, és MOST TUDSZ RÁ FELKÉSZÜLNI!

 

Személyes márka :

(ide jó lenne, ha írnál Te egy rövid, szívhezszóló ismertetőt)

 

Áremelés:

Lehet, hogy jelen helyzetben ennek nem sok az aktualitása, de azért ennek megvan a bonyolultsága, érdemes vele foglalkozni, és reméljük, nagyon hamar eljutsz oda, hogy szükséged lehet rá.

Mik azok a jelek, amik biztosan mutatják, hogy árat kell emelned?

Hogyan tudod úgy beosztani a naptárad, hogy a kereseted egyenletes legyen?

Hogyan emelj árat, miként jelentsd ezt be?

Tuti biztos módszereinkkel ezután ez sem jelenthet Számodra nehézséget.

 

 

Időpont: 2020. május 4-8. 

Ár:  Ft, ez 5 nap teljes anyagának az ára. 

Ha nem szeretnél minden témán részt venni, arra is van lehetőség. 

Ide lehetne a modulok felsorolása, árakkal.

Meg az extra ajándékok

Válaszd ki a modulokat, amik most érdekelnek és azokra iratkozz fel!

Fizetési határidő: Az idő szorít, a képzés közel van, így  számla kézhezvételétől számított 3 banki napon belül. 

Jelentkezési határidő: 2020. április 24. 

Maximum létszám: 6 fő, minimum létszám: 3 fő

 

Mit kell Magaddal hozni?

Nem Te hozod Magad 🙂

Mi megyünk Hozzád az éterben.

Amire szükséged van, egy kényelmes ülőhely, egy laptop, asztali gép, vagy akár telefon, toll és papír.

De legfőképpen a nyitottságod kell nekünk és a „figyelőkéd”, mert halmozottan kapod az üzletvitelhez hasznos tudásanyagot.

 

Tisztában vagyunk vele, hogy nem tudunk mindenkit meggyőzni, és nem is akarunk.

Szóval, ezek a képzések NEM VALÓK Neked, ha Te úgy érzed, hogy

 • Nem akarsz semmin változtatni, mert minden úgy jó az üzletedben, ahogy van,

 • Tökéletesen biztos vagy abban, hogy hozzád minden vendég visszatalál, csak ki kell nyitni újra, nem lesz semmi visszaesés, 

 • Lusta vagy és már előre tudod, hiába jössz el, úgysem változtatsz utána semmin sem,

 • Azt gondolod, ha eljössz, akkor letudtad a marketinget és semmit nem kell utána csinálni

 • Mindenre megtalálod a kifogást és elveted a változtatás lehetőségét is,

 • Nem a vállalkozásod a fő bevételi forrásod, szinte ez csak a hobbid és jó, ahogy most van, felesleges fejlesztened

AKKOR NE JELENTKEZZ!

Azzal is tisztában vagyunk, hogy a nulla bevétel nem engedi meg sokaknak, hogy most egy ilyen képzésre beruházzanak.

Viszont, aki teheti, annak érdemes, hiszen ez a jövőbe való befektetés és ez a fajta tudás sok erőt és magabiztosságot fog adni annak, aki él vele.

Például egy ilyen helyzet, mint a mostani könnyebben feldolgozható lesz, fel lehet rá készülni, akár anyagilag is.

Itt találod a feliratkozási formot!

 1. Ha átolvastad a képzés részletesebb leírását, akkor töltsd ki az alábbi regisztrációs formot.

 2. Válaszd a komplett képzést 5 napon át, vagy tetszőlegesen csak azokat a modulokat, amelyek most érdekesek, szükségesek a Számodra. Mindkettőre van lehetőség.

 3. Kapsz tőlünk egy díjbekérőt, ami alapján rendezni tudod a képzés részvételi díját.

 4. Befizetésed beérkezésével véglegesíted helyedet a képzésre.

 5. Időben kapsz egy részletes infólevelet, amiből mindent technikai dolgot megtudsz a képzéssel kapcsolatban.

 

Az biztos, hogy online képzésünkről üres kézzel, vagyis fejjel nem távozol. 

Sok-sok beépíthető ötletet, tudást kapsz, amivel rendszerezetten, könnyebben mehet a mindennapi rutin, amivel időt spórolsz, és amivel könnyebben kezeled a vendégeidet.

A jó az, hogy újranyitás előtt már egy csomó mindent meg is tudsz valósítani a rendszerezésektől, így könnyebbekké válnak a mindennapjaid és több időd marad a Vendégeidre, az alkotásra, a családra, barátokra.

 

Magabiztosabb leszel.

Nyugodtabb leszel.

Elégedett és boldog leszel a munkádban.

Felkészülve várod majd, hogy újra alkothass!

 

Ha telefonról nézed, fordítsd el a képernyőt:

E-mail cím:*
Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Telefonszám:*
Melyik képzésünkre jelentkezel? :* Facebook online képzés, időponttal visszahívunk!
Vendégkezelés online képzés, időponttal visszahívunk!
Kampány online képzés, időponttal visszahívunk!
2 napos üzleti képzés, 2019. november 18-19. 150.000,-
2 napos üzleti képzés, 2019. november 18-19. 2 részlet 2×80.000.-
1 napos privát üzleti konzultáció 230.000,-
Asszisztens/recepciós képzés
Számlázási név:*
Számlázási cím:*
Postázási cím – irányítószám:*
Postázási cím – város:*
Postázási cím – utca, házszám, emelet, stb.:*
Elolvastam és tudomásul vettem az Adatkezelési Tájékoztatót:*
Hozzájárulok, hogy az Arckontúr Kft. számomra értesítéseket, hírlevelet küldjön képzéseiről:*
Megjegyzés:Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome. & GeekyCube.