R

Egyáltalán hogyan lehet birodalmat építeni?

Kleopátra tudta…

Sminktetovalo_birodalom

VII.Kleopátra Philopatór (Kr. e. 69-Kr. e. 30) Egyiptom királynője, a Ptolemaida-dinasztia utolsó uralkodója, egyben az utolsó fáraó.

Előbb apja, később fivérei, majd fia társuralkodója volt. Túlélt egy államcsínyt, szerelmi viszonyt folytatott Caesarral, majd annak halála után, hogy trónját Róma ellen megerősítse, hozzáment Marcus Antoniushoz. Gyermekei közül egy Caesartól, három Marcus Antoniustól született.

Amikot Octavianus Róma erejét Egyiptom ellen fordította, Kleopátra nem tudta elviselni a szégyent, hogy nem tudja birodalmát megvédeni. Öngyilkos lett.

 

Plutharkosz, római krónikás, éltrajzíró a következőket mondta róla:

A külseje önmagában véve nem volt igazán figyelemre méltó. Lényének kisugárzása tette olyan ellenállhatatlanná. Megkapó személyisége elbűvölő beszédstílussal párosult. Intelligenciája és mondanivalója megbabonázta a hallgatóságát. Már az maga volt az öröm, ha a hangját hallotta valaki. Mintha egy többhúros hangszeren játszott volna, úgy váltogatta a nyelveket, melyeken beszélt. Ellenállhatatlan bájjal csevegett, egyedülálló jellemként ismerték, varázslatos és elragadó volt a kisugárzása, amikor új emberekkel találkozott. Kedvesen csengett a hangja, amikor beszélt. És ezzel nemcsak a férfiakat hódította meg. A nők istenítették, úgy öltöztek, úgy viselték a hajukat, ahogyan ő.

 

Kedves sminktetoválás-mániás Kolléganőm!

 

Természetesen nem csínyre, puccsra, szerelmi viszonyra van szükségünk ahhoz, hogy sikeresek legyünk sminktetoválóként.

Ez mind-mind olyan, amit a kozmetikus iskolában nem tanítanak meg Neked…

 •  Sokat tanulsz, gyakorolsz és dolgozol azért, hogy jó lehess a szakmádban, és legyenek vendégeid, de ez mind nem elég, ettől még nem lesz tele a naptárad…

 • Szép szalonod van, ahová jó bemenni, nyugalmat áraszt, és úgy érzi a vendéged, hogy a legmegfelelőbb helyre jött, ő a királylány.

De ez ma már nem elég…

 

Mit tehetsz?

A válaszom lehet, hogy nem fog tetszeni: MÉG TÖBBET KELL TANULNOD, GYAKOROLNOD ÉS DOLGOZNOD, ÉS KELL MÉG EGY KIS PLUSZ – EGY KIS ÜZLETIES GONDOLKODÁS.

 

Hová menj? Kihez fordulj? Ki fogja Neked megmondani a tutit?

Nekem is sokáig tartott, hosszú út vezet odáig, hogy elismerjenek, mint szakember és biztos alapokon futó vállalkozást vezessek.

Az elején persze nekem is az volt a fontos, hogy minél több vendégem legyen, ment is az elején, de voltak és vannak olyan időszakok rá kellett döbbennem, hogy ez nem olyan egyszerű mindig.

Manapság meg egyre nehezebb.

Régen még megvolt az az előnyünk, hogy az elégedett vendég simán ajánlott ismerőseinek, és szájról szájra terjedt jó hírünk, tehetségünk.

Ma már ez sem így működik.

 

2016. szeptember közepén lezajlott az első olyan üzleti képzés Magyarországon, ami kifejezetten Sminktetoválóknak szól.

12 kozmetikus vett részt rajta. Legtöbben közülük az időbeosztással küzdenek, mint ahogy sok-sok vállalkozó nő a napi munka, háztartás és gyereknevelés mellett.

Alapvető probléma még, hogy egy kozmetikus nehezen épít be a vállalkozásába általános marketing tippeket/folyamatokat, nehéz számára, hogy speciálisan a sminktetoválásra szabja. Nincs rá ideje, hogy pontosan megtervezze, kigondolja és működőképessé tegye a szalonját.

„Már évek óta vágytam arra, hogy felépítsem az üzletem marketingjét, de szerintem profin csak úgy lehet, ha olyan személytől kapom az instrukciókat, aki ért hozzá. Hogy ez a szakmán belül elérhető, ez így megkönnyíti a dolgom. Örülök, hogy részt vettem, hasznos volt.” Varga Andrea, Nagykanizsa

 

A hölgyek kutatnak, és persze az interneten nézelődnek, leginkább a közösségi oldalakon.

Először ott botlanak a szakemberre, azután érdeklődnek csak utána, hogy az ismerőseik közül tud-e valaki mondani bármit az illetőről. Ezt számtalan vendégünk mondja el, amikor kikérdezzük.

Gondolj bele, Te is így teszel, ha pl. szállást keresel valahol, rögtön az internethez fordulsz és csak utána kérdezed meg az is merőseidet, hogy ismerik-e a helyet.

Nincs már bizalom, nem hallgatunk senkire, csak magunk akarjuk a saját szemünkkel látott dolgokat elhinni, megtapasztalni.

 

Fontos tudni, hogyan kommunikálj akár közvetlenül, akár az éterben.

Fontos ismertté válni a környékeden, méghozzá annyira, hogy ha azt a szót hallják, hogy sminktetoválás, akkor Te juss az eszükbe.

Fontos az, hogy hogyan szólj a vendégedhez, sminktetoválás előtt és után, mit kell nekik elmondanod, milyen felvilágosítást adj, és hogy mi legyen az után követés. Érezniük kell, hogy gondoskodsz róluk.

Fontosak a régi vendégek is, időről időre az ő lelküket is ápolni kell, nem szabad elengedni a kezüket, hiszen ha már egyszer Neked szavaztak bizalmat, nem szabad hagyni, hogy azt más eltántorítsa.

 

Miért mi tudjuk átadni Neked ezeket az információkat?

Berenyi_Sminktetovalo_Szalon

Folyamatosan képzem magam különböző marketinges rendezvényen, tanfolyamon, mindenféle könyvet elolvastam ebből a témából.

Szerencsére a marketing engem be is szippantott, és imádok azon agyalni, hogy hogyan tudnék még többet eléri üzletileg is.

A 2015-ben elvégeztem egy nagyon intenzív, 9 hónapos képzést, és mára a Marketing Commando „Fekete Öves” marketingeseként úgy gondolom, tudok Neked segíteni eligazodni ebben a teljesen más világban.

 

Persze én sem tudok mindent egyedül csinálni. Viola, nálunk például marketingesként dolgozik. De arra is oda kell figyelni, hogy az asszisztencia is akkor hatékony, ha támogatod őket a továbbfejlődésben. Ezért őt is képzésekre küldöm és önálló tudást adok a kezébe, legyen szó szövegírásról, rendezvényszervezésről vagy éppen online trendek képzéséről.

Mi  felépítettünk egy kis birodalmat, egy rendszert, aminek egy része látható, és a vendégnek közvetítjük, másik része pedig a háttérben történik.

„Szeretném kicsit összeszedettebben intézni a vállalkozásom dolgait, ebben kaptam segítséget, lökést, hogy felvegyek egy új embert” Feuerbach Angéla, Pécs

Sokan küzdenek azzal, hogy már nem tudják egyedül ellátni a sok feladatot, ami a tetováláson kívül felszaporodik (vendégarchiválás, fotók kezelése, időpont egyeztetés, kampánykezelés, facebookozás stb.) .

Jó lenne valakit felvenni segítségnek, de milyen feladatokat is lehetne rábízni és hogyan. Meghatároztuk, hogy milyen különböző feladatokat és hogyan érdemes átadni egy asszisztensnek, úgy, hogy pontosan, az első pillanattól tudja, hogy mi a dolga és azt hogyan kell elvégeznie. Hogyan alakítsd ki, hogy a szalonodban mindenki „egyet mondjon” ugyanolyan hozzáállással és egy jó csapat vezetője lehess.

Tudjuk jól, hogy a szépségipar emberfüggő, vagyis mindenki Téged akar, Veled akarja megcsináltatni a sminktetoválását, de már nem bírod a munkát és vállalhatatlanul hosszú az előjegyzésed, mi megmutatjuk a saját példánkon keresztül, hogy hogyan tudod elérni, hogy elfogadják és örömmel csináltassanak sminktetoválást az új kolléganőddel is.

 

Tudom, hogy sok mindenkit nem vonz a munkánknak ez a része, vagy úgy érzi, nincs érzéke hozzá és semmit nem tud róla. Már magától a marketing szótól kiveri a víz, fél tőle.

Pedig nincs mit tenni, foglalkozni kell vele, különben nem tud a vállalkozásod fejlődni, előre lépni.

Egészében véve, ha megvannak az alapok, akkor nem is bonyolult, erre rá fogsz jönni a képzés végén. Olyan sokrétű, hogy ha már néhány részét elkezded használni, már akkor hatékonyabb lesz a vendégszerzés és a velük járó háttérmunka. Nézd meg a videóban mennyi mindenről lesz szó.  

 

Mi hogyan csináljuk?

Ahhoz, hogy ismertek legyünk, sokrétűen kell mozogni.

Weboldal, Facebookos oldal, hírlevelek, blog, hirdetések, sajtómegjelenés, videók, TV-megjelenés – mind-mind fontos csatornák, amellyel nemcsak vendéget szerzünk, de rajongótábort építünk, és persze a régi vendégekhez is visszanyúlunk. Ezeket mi mind használjuk, persze nem mindegyik állandó.

Ezekről bővebben beszélünk a képzésen, megmutatjuk a praktikákat.

 

De mi is kell nekünk ahhoz, hogy sikeresek lehessünk sminktetoválóként?

 

 • A biztos alap az az, hogy szakmailag megkérdőjelezhetetlen vagy.

 • Kellenek hírforrások, ami Te/Ti vagy(tok) és a munkád.

 • Kellenek csatornák, ahol közvetítesz.

 • Kell rajongótábor/vendégkör, amit felépítesz.

 • Kell idő, hogy meggyőzd őket, és a birodalmadon tartsd a figyelmüket.

Berenyi_exkluziv_sminktetovalo_szalon

Ezek kialakításához nyújtunk mi segítséget Neked ezen a kétnapos intenzív képzésen.

 

 • Egy mindenkit érintő kérdés, a válasz a videóban: 

 • Megtanítjuk Neked az alapokat, hogyan kezdd el, mire van szükséged egy jó stratégia kialakításához, hogyan kovácsolj rajongótábort a közösségi oldalon, hogyan kommunikálj, mit adj a közönségednek, hogyan hirdethetsz jól.

 • Ha többen dolgoztok együtt megmutatjuk, hogyan építs és vezess egy jó csapatot.

 • A részletes, 2 napos program további részleteit, pontos menetét később áruljuk el, de annyit előre jeleznénk, nagyon sok hasznos információval fogsz majd hazatérni és a második nap végére tele leszel ötletekkel, megvalósításra váró feladatokkal, és elkezdheted építeni saját kis birodalmad.

 • Házi feladatot is kapsz majd jócskán, de jól bevált megoldó kulcsokat is adunk hozzá, csak be kell helyettesítened az egyenletekbe őket.

 • Tömény lesz,  de hidd el, nagyon érdekes is, rá fogsz jönni, hogy nem is annyira nehézkes egy jó stratégiát összehozni a jövőre nézve, hiszen mindennek a kulcsa Te vagy, és a gyönyörű munkáid, amit tudni kell megmutatni a világnak is.

 

Miért 2 nap? … mert:

  • olyan sok információt kapsz, hogy 1 nap alatt nem tudnád befogadni

  • ha hiszed, ha nem megfelelően át kell szellemülnöd, hogy utána magadénak érezd a tanultakat

  • ha már a nap felénél arra gondolsz, mikor tudsz hazaindulni és mi van otthon a tudás fele kárba vész

  • majd meglátod annyi minden hatás ér, amit fel kell agyban dolgoznod, hogy kevés is lesz ez a 2 nap

  • tapasztalat, hogy így hatásos a tudás elmélyítése

FONTOS, hogy utána is hagyj időt Magadnak arra szabadon, hogy el is kezdhesd megvalósítani a képzésen hallottakat, hogy felépítsd az üzleted és önjáróvá tudd tenni, vagyis vasárnap pihend ki Magad, családozz és hétfőnre biztosíts egy szabadnapot, amikor átnézed mindazt, amit tőlünk tanultál. Majd készíts egy tervet a megvalósításhoz.

 

Mit kell Magaddal hozni?

Legfőképpen a nyitottságod és a „figyelőkéd”, mert halmozottan kapod az üzletvitelhez hasznos tudásanyagot.

 

 

Kinek NEM ajánljuk ezt a képzést?

Annak, aki azt gondolja, hogy ez teljesen felesleges, mert a vendégei úgy is megtalálják, ha akarják.

Viszont, ha van egy asszisztensed, aki otthonosan mozog a cyber-világban és szívesen rábízod ezt a feladatot, akkor őt is szívesen látjuk.

 

Mennyibe kerül és mikor lesz képzés?

 

2 napos üzleti képzés speciálisan sminktetoválóknak

–  2018. március 5-6.

– 2018. november 12-13.

Ár: 150.000,- Ft

Jelentkezési határidő a novemberi képzésre: 2018.10.29.

Fizetési határidő: A számla készhezvételétől számított 8 banki napon belül.

 

 

* * * * *

 

ISMÉTLÉS: Ha voltál már nálunk, de szeretnéd még elmélyíteni a tudásod, mert annyi minden volt az első alkalommal, újabb ötletekre vágysz, mert egyébként sem hangzik el minden ugyan úgy, ahogy Te hallottad, akkor a mindenkori árból, ismétlőként, Neked 40% kedvezményt biztosítunk és 90.000 Ft-ért eljöhetsz újra a programunkra. 

Ár

1 összegben 150.000 helyett 90.000 Ft

Jelentkezési határidő: 2018.10.29.

Fizetési határidő: A számla készhezvételétől számított 8 banki napon belül.

 

* * * * *

 

PRIVÁT KONZULTÁCIÓ

Nincs időd várni, körmödre égnek a feladatok? Szereted, ha csak Veled foglalkoznak? Akkor Neked a privát konzultációt javaslom, ahol Te igényeidet, problémáidat figyelembe véve személyre szabottan vívjuk meg a harcokat a birodalmadért.

Ez a program 1 napos 9:30-17:00

ÁR: 150.000.- Ft

 

Hol lesz a képzés?

Szegeden, a Berényi Sminktetováló Iskola tantermében.

(Szeged, Fürj u. 17. )

 

Garancia?

Azt garantálni tudjuk, hogy az itt elhangzó dolgokban biztosan el fogsz tudni igazodni, és érthetően magyarázzuk el a szükséges tudnivalókat.

Sőt! Lehetőséget fogunk arra is biztosítani, hogy a képzés után egy előre egyeztetett időpontban átbeszéljük a felmerült kérdéseket, ötleteket, hogy így segítsünk és megerősítsünk Téged abban, hogy a jó úton indulj el kis birodalmad felépítésében. Nem engedjük el a kezed.

És hogy lásd nem csak nálunk működik, hanem másnál is. Olvasd el a résztvevők véleményét itt >>

 

Plusz

Tagja lehetsz zárt Facebook csoportunknak, ahol üzleti, motivációs és persze marketing ötleteket osztunk meg egymással.

 

Fontos még tudni:

Ez nem egy konferencia, hanem inkább interaktív, csoportos képzés. Max 12 Fő.

A helyek száma limitált, hiszen a gyakorlati tudást úgy tudjuk hatékonyan átadni és úgy tudunk segíteni, ha nem sokfelé oszlik a figyelmünk, de többen is segíteni fogunk a gyakorlati résznél.

Ezért fontos az, hogy időben jelentkezz, ne maradj le.

 

Ez egy rendhagyó képzés, hiszen itt nem sminktetoválni tanulsz.

De a munkánknak ez a része is elengedhetetlen manapság, és igenis fordítani kell rá pénzt és energiát.

Sok sminktetováló van, de csak az fog kitűnni a rengetegből, aki meg tudja magát mutatni.

Mi megmutatjuk Neked, hogyan tudsz kitűnni, hogyan lehetsz profi.

„Nagyon hálásan köszönöm a rengeteg hasznos információt és tudás anyagot, amit magamba szívhattam, én nem összekavarodtam, hanem felvilágosodtam, egyszerűen tiszta lett az a kép előttem, ami mar jó pár hete homályos volt! Ezt a tisztán látást Nektek köszönhetem. Rendszerben szerettem volna látni az üzletvezetést és nagyon hasznos volt ehhez a képzés. Nem voltam bizos abban, mit is szeretnék tudni, de most már pontosan tudom mit is teszek hozzá az üzlethez.” Lukács Kata, Budapest

 

Lassan 10 éves marketinges munkám gyümölcse,  mire kialakítottam ezt a szinte magától működő, sok részből álló rendszert, ami pontosan egy sminktetováló munkáját segíti, és hihetetlenül profivá teszi. Ha úgy érzed számodra is elérkezett a pillanat, hogy változtass…

 

… ne gondolkozz jelentkezz!

 

Hívd a +36 20/429-1722-es számot, vagy töltsd ki az alábbi jelentkezési formot és felvesszük Veled a kapcsolatot.

 

 

E-mail cím:*
Név:*
Becenév:*
Cégnév:*
Számlázási cím:*
Levelezési cím:*
Telefonszám:*
Időpont : 2018. november 12-13.
Ismétlés : 2018. november 12-13.
Privát konzultáció: Igen
Megjegyzés:
Hozzájárulok, hogy számomra az Arckontúr Kft. marketing üzeneteket küldjön:* Igen
Nem
A feliratkozással elfogadom az Arckontúr Kft. Adatkezelési tájékoztatóját:* igen
nemContent Protected Using Blog Protector By: PcDrome. & GeekyCube.