A pandémia rendezte az elmúlt 2 hónapunk cselekményeit.

Nem nagyon volt választási lehetőségünk, ez igen szokatlan a mi korunkban, a szabadságunk korlátozására a mi időnkben nem volt még eddig precedens.

Ez a helyzet éppen derékba törte hőn szeretett kedvencünk, a Li Szülinap szervezését is.

Ebben az évben hihetetlen, de ÖTÖDIK alkalommal készülünk/készültünk egy olyan rendezvényt adni sminktetováló kolléganőinknek, amellyel a tanulás, újdonságok ismertetése mellet mindig is nagy hangsúlyt fektetünk az ünneplésre, ismerkedésre, barátkozásra.

Egy ilyen esemény pedig nem kis szervezést igényel….

 

Az ötös mérföldkő, és be kell valljuk, nagyon feltettük a mércét.

 

Viszont a mostani helyzet és a bizonytalanság miatt nem fogunk szeptemberben ünnepelni.

Nem tudunk számolni ugyanis az előadókkal, akik közt külföldi meghívottunk is lenne, és lássuk be, nincs meg az anyagi biztonságunk sem, hiszen majdnem 2 hónapig a legtöbbünknek ZÉRÓ bevétele volt.

 

Mi úgy szeretnénk ünnepelni,

  • ha már minden biztonságos, jó lenne nem maszkban lenni és ha akarjuk, meg is ölelhessük egymást,

  • ha mindenki megengedheti magának anyagilag is újra azt, hogy eljöjjön egy olyan rendezvényre, ahol tanulhat, de ki is kapcsolódhat,

  • és ha nem kell kompromisszumokat kötnünk a meghívott előadók tekintetében sem, olyan programot állíthatunk össze, amit mi szeretnénk, nincs befolyásoló tényező, lezárt határ, stb.

Egyet elárulok: MEGÉRI VÁRNI RÁ!

Az ötös szülinapunk hétországra szóló nagy mulatság lesz, olyan, amilyen még nem volt!

Időpont: még bizonytalan, de valószínűbb a jövő év eleje.

Helyszín: álomhelyszínünk megvan, persze meglepetés 🙂

Meghívott előadók: mi tudjuk, kit/kiket szeretnénk meghívni, szakmai és egyéb vonalon is. Persze ez is meglepetés, és ezen a fronton nagy befolyásoló tényező lesz a határ, korlátozások, inkább kivárunk, de nem engedünk a huszonegyből 🙂

Ellátás: Ez nem is kérdés. Nekünk mindig a résztvevőink a legfontosabbak. Ha voltál már nálunk, akkor tudod, hogy mindig odafigyelünk a részletekre, szülinaphoz híven bőkezűen ajándékozunk, mindig van új és meghökkentő a tarsolyunkba, szeretünk meglepetést okozni, és imádnivalóak  vagyunk 🙂

Ha meg még nem voltál nálunk, akkor is biztosan hallottad a rendezvényünk jóhírét és a következőt biztosan nem szeretnéd kihagyni!

 

Amit tudunk ígérni jelen helyzetben:

  • Következő rendelésednél kérd ezt a csajos kis perselyt, amibe már most elkezdheted gyűjteni a részvételi díjhoz szükséges tőkét 🙂 Így nem lesz annyira megerőltető kiadás része, ha már meglesz a fix időpont, program.

  • Olyan eseményt szervezünk, aminek nem tudsz majd nemet mondani.Innovatív előadások, rengeteg újdonság, hasznos tartalom. És ha azt hiszed, a Gatsby Gálát nem lehet felülmúlni, akkor nagyon tévedsz….

  • Ha most, itt feliratkozol, akkor biztos lehetsz benne, hogy a nagyközönség előtt értesülsz legelőször a szülinap részleteiről. És ez persze még azért is jó, mert az elsőknek jár mindig a legnagyobb kedvezmény, a legtöbb extra, a legjobb minden 🙂

Iratkozz fel itt a szülinapi tudnivalókért: 

E-mail cím:*
Név:* 

 

 

Hamarosan hallasz felőlünk, a Li 5. szülinapjáról, alig várjuk, hogy újra belefoghassunk a szervezésbe, álmodozásba, megvalósításba!

Szakmai barátsággal ölel

Zsuzsa és a Li Pigments csapata.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome. & GeekyCube.