Szeretnél  sminktetoválást kivételesen kedvező áron?

Itt a lehetőség

Alina Soloveva, orosz sminktetováló Szegedre érkezik 2017. januárjában, hogy mesterképzést tartson az itthoni szakemberek krémjének.

 

 

Alina_Soleveva

Alináról tömören:

Alina Soloveva a világ egyik legismertebb sminktetoválója, aki Sminktetováló Világverseny díjnyertese, ma Moszkvában saját bent lakásos sminktetováló iskolát vezet.

Munkája során képzéseivel járja a nagyvilágot, számtalan webináriumot közvetít.

Sminktetováló újságot is szerkeszt, melyet Ő is ad ki. Itt megnézheted a munkáit>>

A hazai nagy sminktetoválók körében nincs olyan, aki az ő nevét nem ismeri.

Alina, meghívásunkra Szegeden tart 3 napos mesterképzést a magyar sminktetoválóknak.

Mesterképzésünkre olyan kollégák érkeznek, akik már nem most kezdték a szakmát, hanem már hosszú évek óta dolgoznak, és fejlődni szeretnének, a technikájukon finomítanának.

 

 

 

 

2017. január 10-11-12-én Szegeden, az Art Hotelben lesznek a képzések, ezekre keresünk modelleket, szemöldök-, szemhéj- és ajaktetováláshoz is.

A tetoválásokat maga Alina bemutató keretében készíti, úgy, hogy kivetítőn nézik a sminktetoválók. És lesznek olyan szemöldöktetoválások amit a magyarországi sminktetoválók krémje fog elvégezni Alina felügyelete alatt.

 

A tetoválások mindegyike egységesen egy jelképes összegért, 20.000,- Ft-ért lehet a Tiéd 

Ez igazán csekély összeg, ha azt nézzük, hogy nagyon elismert hazai szakemberek fogják végezni a tetoválásokat, egy világhírű mestertetováló felügyeletével, aki maga is elkészít a 3 nap alatt összesen 5 rész tetoválását!!!

 

Csak erre a 3 napra, 2017. január 10-11-12-re érvényes az ajánlat, kérünk, hogy ezt vedd figyelembe!

A tetoválásod pontos időpontját a jelentkezések lezárásakor jelezzük Feléd! Mindenképpen érdemes minél hamarabb jelentkezned, mert több modellt fogunk választani, mint amennyi férőhely van, biztosítva a zavartalan létszámot. Így lesz aki várólistára kerül, de ezt a jelentkezésedkor jelezni fogjuk Neked.

 

 

Amiért a kedvezményt kapod és Te vagy az ideális modell, ha….

 

  • 35 év alatti vagy,
  • még nincs sminktetoválásod azon a részen, amire jelentkezel,
  • türelmes vagy, hiszen a tetoválás tulajdonképpen oktatás, így hosszabb ideig tarthat,
  • beleegyezel, hogy a tetoválásodról készült kép- és videóanyagot oktatáshoz és promócióhoz az Arckontúr Kft. felhasználja,
  • tudomásul veszed továbbá azt, hogy sminktetoválásod a korrekcióval lesz tökéletes, amire 4-6 hét után kell visszajönnöd, és a Berényi Sminktetováló Szalonban fogják azt elvégezni díjmentesen 3 hónapon belül.

 

 

Hogyan tudsz jelentkezni?

 

 

Küldj egy rövid bemutatkozást a fényképeddel és a telefonszámoddal együtt a berenyikozmetika@gmail.com e-mail címre, és írd meg, hogy melyik rész (szemöldök-, szemhéj, vagy ajak) sminktetoválását szeretnéd! A tárgysorba írd be: Alina modell.

Minden jelentkezőnek 1 részt készítünk el, ha több rész is érdekel, akkor kérlek ezt is jelezni felénk, hiszen akkor nagyobb eséllyel tudunk Téged valamelyikre választani!

 

alina_soloveva_meaterkepzes

 

 

 

 

Ne gondolkodj sokáig, EZ OLYAN LEHETŐSÉG, AMIT NEM SZABAD KIHAGYNI!!!

 

 

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome. & GeekyCube.