A XXI. századi sminktetováló fegyvertára, avagy hogyan csináld profin az üzleted.

 

***EXKLUZÍV MEGHÍVÓ***

 

1 napos kihagyhatatlan sminktetováló workshopra, 2016. február 17-én, Szegeden. (max.9 fő)

 

 

Kedves Sminktetoválás-mániás Kolléganőm, aki számítani szeretne a szakmában!

 

Amikor még először találkoztam a sminktetoválással anyukám Burda újságában, a 80-as években… Gondoltam, ha majd nagy leszek nekem is lesz, mert milyen klassz dolog. Nos, azt álmomban sem gondoltam, hogy majd én is sminktetováló leszek. De végül is hogyan lettem sminktetováló? Majd elmesélem…

 

Ki gondolta volna még akár néhány évvel ezelőtt is, hogy mára micsoda lehetőségek nyílnak meg a kreatív, vállalkozó szellemű sminktetoválók előtt? Dúskálunk a sminktetováló festékekben, a szálazási technikákban, van már 3D-s ajaksatírozás, és füstös hatású szemhéjsatírozás tetoválva. Megmutathatjuk a munkánk fényképeken, videókon, számtalan közösségi portálon.

 

Lehetőségek, amik néha rajtunk kívülálló okok miatt nem érhetőek el: nem tudunk róla, mert nem tartjuk a kapcsolatot külföldi Kolléganőkkel, idegen nyelven van, messzire kell utazni, túl drága… De mégis jó lenne közelebb kerülni ahhoz, hogy jobbak legyünk és kiemelkedjünk a többiek közül, és nem csak dolgozni, dolgozni, dolgozni, hanem sikereket elérni, időről-időre megújulni.

 

Szeretnél fejlődni, de folyton akadályokba ütközöl?

 • Melyik pigmenetet válasszam a sok közül?

Sokan vannak a piacon, sőt sok jó van a piacon. Mi lehet a különbség közöttük és melyiket válaszd? Melyikkel tudsz Te a legjobban dolgozni? Melyikkel lesznek maradéktalanul elégedettek a vendégeid?

Mekkora segítség lenne Számodra, ha egy pigmentet alaposan megismerhetnél + tudnád az elvét annak, hogyan válassz tökéletes árnyalatot az adott bőrre? Hogyan korrigáld a saját munkád?

 

sminktetovalo_festekek

 • Látod a neten a sok csodás száltechnikát? De hogyan kell csinálni?

  Mit kéne tenned azért, hogy Te is a legszebb és legújabb technikákat rutinszerűen alkalmazd, és így a vendégek csakis Hozzád akarjanak menni sminktetováltatni?

 

Mekkora segítség lenne Számodra, ha lépésről lépésre megtanulhatnál egy olyan száltechnikát ami egyedivé tesz a sminktetoválás piacán?

 

 • Van egy csomó jó ötleted, amit a bevételed növelésére használhatnál, de nem tudod melyikkel kezd? Hogyan emelj árat?

Fogalmad sincs pl. hogyan használd jól a weboldalad, mit posztolj a Facebookra? Hogyan írj meg egy ütős hírdetést? Mit mondj Magadról a weboldalad “rólam” oldalán?

 

Mekkora segítség lenne Neked, ha valaki elmondaná, hogy melyik az a melyik ma a legjobban profitál? Hogyan vezesd be jól a következő áremelésed úgy, hogy még előtte extra profitod legyen, és hogy a magasabb árak miatt nemhogy ne jöjjenek kevesebben, de akár legyen több vendéged is?

 

 • Meggyűlt a bajod az elrontott sminktetoválásokkal? Van, amikor már nem tudsz segíteni?

Már többször küldött hozzád kozmetikus kolléganő elrontott sminktetoválással vendéget, mert egyébként Te vagy a legjobb a városba, hogy biztosan tudsz segíteni?

 

Mekkora segítség lenne Számodra, ha tudnád milyen alternatív megoldás létezik és mit várhatsz tőle, mikor segít? Ez miért lesz jó neked? Olyat tudsz nyújtani a vendégnek amit más nem, hiszen pont akkor segítesz neki, amikor a legnagyobb szüksége van rá, és ezért örökre hálás lesz Neked, és mindenkinek Téged fog ajánlani, mert szakértő vagy.

 

 • A Te vendégeid is járnak plasztikai sebészhez és előtte vagy utána tetováltatnának?

 

Mekkora segítség lenne Neked, ha pontosan tudnád, hogy botox kezelés után mikor készíthetsz sminktetoválást, előtte? Utána? Ezzel megelőznéd, hogy a vendég néhány honap múlva elégedetlen legyen, mert nem látja egyformának a szemöldökét.

 

 • Gyönyörű tetoválásokat készítesz, de senki nem találkozott a munkáiddal? Jó lenne lefotózni?

Ugye Te is próbáltál már fényképet készíteni az elkészült munkáidról, de valahogy soha nem sikerült úgy, mint ahogy elképzelted? Soha nem látszott rajta igazán az, amit szabad szemmel Te láttál.

 

Mekkora segítség lenne Számodra, ha egy profi fotós megmutatná azt a néhány egyszerű lépést amivel csodálatos minőségbe tudod a világ elé tárni az elkészült munkáidat és ezzel eladhatóvá tenni magad?

 

Nekem is ezek voltak a problémáim, gondolom Neked is ismerős…

 

Ha a fenti problémákból bármelyik is foglalkoztat, akkor érdemes tovább olvasnod, hogy a Sminktetováló Workshopon hogyan segítünk Neked, hogy ne frusztráljanak tovább ezek a kérdések.

 

A Sminktetováló Workshop célja, hogy:

 

A sminktetoválói munkád mind elméletben, mind gyakorlatban is jobb legyen, hogy a szalonod gyorsabban növekedhessen, nagyobb profittal és még több sikerélménnyel.

És persze hogy Te is hamarabb elérd a céljaidat, legyen az a siker öröme, mások csodálatának kiváltása, a több pénz, több lehetőség mások megszépítésére, vagy bármi, amiért reggelenként egyre több energiával és lelkesedéssel ugrassz ki az ágyból!

Ha több a tudásod, mindezt hamarabb megkapod, mindebből többet kapsz. Ha viszont hiányos és nem naprakész, akkor az mindenben visszahúzza a szalonodat és Téged is – ezt pedig nem akarhatod, igaz?

 

Hogy működik pontosan ez a program?

 

A Sminktetováló Workshop  egy kiscsoportos (max 9 fős) program.  Egy tréning, ahol nem csak az elméletet kapod meg, hanem gyakorlati recepteket, kidolgozott stratégiát kapsz több területről, ami az üzleted lendíti a magasba.

Ha még nem vettél részt ilyesmiben, akkor tudnod kell, hogy a legnagyobb értéke a programnak a következők.

 

Legnagyobb értékek ömlesztve:

– Fénysebességgel léphetsz előre egyszerre több témában is, ami nagyon is érinti a szakmádat és a napi     működésedet és amitől még jobb leszel

– Okos kérdések Tőled és másoktól melyekből, ha felteszed, sokat tanulhatsz

– Kevesen leszünk így van idő Rád, bátran kérdezhetsz

– Friss látásmódot nyersz az előadóktól és a társaidtól, ami ezért jó Neked, mert be tudod építeni a vállalkozásodba

– Ötleteket és megvalósítási lépéseket kapsz, amikkel már másnap tudsz dolgozni

– Tudás, amivel ma még nem rendelkezel, de ezeket elsajátítod fénysebeséggel beindul az üzleted stagnáló része

– Kapcsolatok és ismeretségek, amivel ma még nem rendelkezel, de amikre a jővőben támaszkodni tudsz.

 

Fontos tudnivaló, és amit ne várj!

 

NEM hivatalos cégek által kiadott, kötelező tananyagról lesz szó, hanem az elmúlt 18 év:

 • megszámlálhatatlan sminktetoválásának,

 • min. 5féle sminktetoválógép és 10 féle sminktetováló pigment kipróbálásának,

 • 2012 óta 6  nemzetközi konferencia tudásanyagának és külföldi, privát gyakorlati oktatásának elsajátításának,

 • a legújabb sminktetováló technikák napi használatának

 • és több tucat marketing ötlet kipróbálásának tapasztalatairól, igazi tapasztalatokról nem elméletről.

Ez a workshp nem a lézeres tetoválás eltávolító gép használatának leírásról, hanem mindennapi, sok éves gyakorlatban megtapasztalt jó és rossz eredményekről, különlegességekről szól majd.

Nem érthetetlen fotós szakkifejezésekről fogsz hallani, hanem jól bevált receptekről, hogyan mutasd meg, ad el Magad a világnak.

 

A nap tematikája:

 

–      A legfontosabb tudnivalók a Li festékekről,amely új Magyarországon, de csak jókat hallani róla

–      Kézi, gépi technikák avagy hogyan viselkedik a Li festék munka közben

–      A bőr altónusai és színválasztás, hogy elsőre tökéletesen tudj színt választani

–      Színkeverés és korrigálás, hogy tudd milyen árnyalatot használj, ha a vendég másik színt szeretne

–      Egy kis üzleti filozófia, avagy én hogy csinálom és hogyan több több hónapra előre megtölteni a naptárad.

–      Szemöldöktetoválás, 1 szálazási technika elsajátítása lépésről lépésre

–      Lézeres tetoválás eltávolítás – sikerek és kudarcok és mit tanulhaszt Te ebből

–      Sminktetoválás és a plasztikai sebészet azaz mikor és hogyan tetoválhatsz ha a vendéged ilyen beavatkozáson esett át

–      Hogyan győzd meg vendégeid profi előtte-utána képekkel? És hogyan tudsz Te is ilyen profi képeket készíteni?

 

Kikkel találkozol a Sminktetováló Workshopon?

 

Berenyi_Zsuzsa_sminktetovaloBerényi Zsuzsa sminktetováló, a Li Pigments magyarországi forgalmazója

18 éve szépíti a nőket sminktetoválással. Rendszeresen részt vesz nemzetközi sminktetováló konferenciákon és a legmenőbb sminktetoválóktól tanul privát úton. Naponta alkalmazza a legújabb, vezető sminktetoválási technikákat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lezeres_tetovalas_eltavolitasBólya Beáta plasztikai sebészeti asszisztens, specialitása a sminktetoválások lézeres eltávolítása.

Bea baráti kapcsolatot tart a sminktetoválókkal és mindig szívesen segít, válaszol a szakmai kérdésekre. Egy jól ismert, szegedi plasztikai sebészeten dolgozik, így naprakész a divatos beavatkozások tárházából – elmondja, mire kell figyelni sminktetováláskor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sutak_Eva_fenykepeszSuták Éva fényképész. Huszon éve generációkat fényképez, kedvenc témája a NŐ.

Fotózás során kérdez, megismer, megnyit, és gyönyörű képeket készít. Barátnőként mérhetetlenül sokat segített, hogy fotómon tökéletesen be tudjam mutatni a munkáimat. Tudja és érti, hogy mit szeretne megmutatni a képein egy sminktetováló.

 

 

 

 

 

 

Mennyi áldozatot kíván Tőled az 1 napos Sminktetováló Workshop?

 

Mennyibe kerül?

Ezt a vegyes napot azért dolgoztuk ki, mert jól tudom milyen problémákkal küzdenek a sminktetoválók, így Te is, akár legyél több éve dolgozó profi vagy kezdő.

 

2016. január 1-től:

 

39.000Ft +Áfa (49.530)

amelyet 2 részletben vagy egyben tudsz fizetni:

 

a/ 24.765Ft-ot jelentkezéskor, ezzel biztosítod Magadnak a helyet a Sminktetováló Workshopra, az összeg másik felét 1 héttel a tanfolyam előtt kell fizetned.

b/ 49,530Ft jelentkezéskor, ezzel biztosítod Magadnak a helyet a Sminktetováló Workshopra.

 

Kérlek, hogy a Sminktetováló Workshopra csak akkor jelentkezz, ha ez a befektetés nem ijeszt el, és ha úgy érzed, hogy a program által kínált előnyökért ez az ár kifejezetten méltányos.

Ne felejtsd el, hogy mennyi időt, energiát szánsz egy-egy sminktetoválás elkészítésére és munkád gyümölcse évekig látható, a vendégeidnek egy hosszú távú befektetés. Élő reklámként hordozzák munkádat, amit ugye szeretnél, ha profi és megkérdőjelezhetetlen lenne?

 

Mennyi idődet fogja ez a program igénybe venni?

Egy teljes napodat, a program 9:00-17:30 óráig tart.

 

Utána?

Azt javasoljuk, hogy a találkozás utáni napokban intenzíven gyakorold, papíron, gumilapon, vendégeiden a tanult szálazási technikát, így jobban fel tudod idézni a mozdulatokat és jobban rögzül.

Ha születtek marketing ötleteid, kezdj neki a megvalósításnak és heti 2-3 órát tölts el ezzel.

Fényképezz annyit amennyit csak tudsz, a tanult elvek alapján, gyakorolj a családon.

 

Mit ér ennyi ígéret egy jó garancia nélkül?

Gyere el és vegyél részt a programunkon, ha semmi újat nem tanulsz, és nem tudjuk előremozdítani a bizniszedet ötleteinkkel, szakmai tanácsaikkal, akkor amennyiben írásban a workshop napján megindokolod, visszafizetjük a workshop teljes árat.

***

Most őszintén:

Hányszor bosszankodtál, hogy nem olyan színre gyógyult a festéked, amilyet vártál és a vendég is visszajött reklamálni?

Hányszor mondtad már magadnak, hogy “egy új szálazási technikát már nekem is be kellene vezetnem?”

Hányszor mérgelődtél amiatt, hogy már hónapokkal ezelőtt elhatároztad, hogy elindítasz egy facebook oldalt, átalakítod a honlapodat, kicsit marketingezel, de máig semmi sem történt?

Hányszor ültél már neki, hogy alaposan megnézd a fényképező gép használati utasítását, amit karácsonyra kaptál, azért, hogy lefényképezd a munkáidat?

Ez a nap úgy fog elröpülni, hogy észre sem veszed, de mire vége lesz, a fenti kérdéseken már csak mosolyogni fogsz és elindul egy gépezet az agyadban…

Ha a legújabb sminktetováló módszereket szeretnéd a szalonodban alkalmazni (és miért is alkalmaznál bármi mást?) ha a saját teljesítményedet, tudásodat szeretnéd növelni, szélesíteni; ha hozzád hasonló sikeres Sminktetoválókkal, akikkel amúgy is egy csónakban evezel, szeretnél tapasztalatot cserélni és egymást inspirálni a nagyobb eredményekre; ha szeretnéd elsajátítani és bevezetni a legújabb sminktetoválós technikákat, akkor mindenképp arra sürgetnélek, hogy most regisztrálj és jelentkezz a Sminktetováló Workshopra, mielőtt a helyek elkelnek.

 

 

Sminktetovalo_wprkshop_Szegedjpg

Nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi jelentkezési formot:

 

Mi fog történni miután jelentkeztél?

 

A megjegyzésben ki tudod tölteni, hogy egy összegben vagy két részletben szeretnél fizetni. Ha 2 összegben, akkor két számlát kapsz, az egyiket 8 napon belül, a másikat a workshop előtt 1 héttel kell kiegyenlítened átutalással.

Emailben megkapod a részletes programot, útvonalat, parkolási lehetőségeket.

A program napján kedvezményes vásárlási lehetőség lesz, ezt is emailben fogod megkapni, hogy felkészülhess.

 

E-mail cím:*
Név:*
Becenév:*
Telefon:*
Weblapod:
Válassz!:* 4 órás konzultáció
1 napos elméleti alapképzés
4 napos szemöldöktetoválás modul
4 napos szemhéjtetoválás modul
4 napos ajaktetoválás modul
1 napos szemöldöktetoválás képzés
1 napos 3D szemöldöktetoválás képzés
1 napos szemhéjtetoválás képzés
1 napos szemhéjsatírozás képzés
1 napos ajaktetoválás képzés
1 napos 3D ajaktetoválás képzés
1 napos workshop
1 napos színelmélet képzés
Megjegyzés:
Elolvastam és megértettem az adatkezelési nyilatkozatot: IgenMit kell hoznod magaddal? 

Először is a jókedved és a nyitottságod, másra nem is lesz szükség. A step by step szemöldökszálazást papíron fogjuk gyakorolni.

 

Néhány nagyváros távolsága tőlünk, hogy tudd mennyi idő alatt érhetsz ide:

Budapest központjából: 168 km 1ó40p

Debrecen közponjából 391 km 3ó20p

Szolnok 142 km 1ó45p

Békéscsaba 94km 1ó27p

Eger 296km 2ó40p

Győr 287km 2ó30p

Szombathely 396 km 3ó57p

Zalaegerszeg 388km 3ó31p

Balatonfüred 291km 2ó43p

Pécs 190 km 2ó30p

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome. & GeekyCube.